Om Oss

Vision

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå som vill vara det personliga och prisvärda alternativet till storbyrån, med personlig fullservice för det ägarledda företaget. Vi vill därför förbli en liten organisation med bred affärsjuridisk bas och spetskompetens inom våra specialområden. När du arbetar med oss har du en direkt kontakt och relation med den eller de advokater som utför uppdraget. Våra advokater har erfarenhet från arbete på både större och mindre byråer och vi vill plocka de bästa bitarna från båda världarna.

Arbetssätt

Vår målsättning är att skapa ett långvarigt och ömsesidigt samarbete med våra klienter. Vi arbetar helst nära och långsiktigt tillsammans med våra klienter och vill att de ska känna en total trygghet i att involvera oss i sina affärer, gärna förebyggande och framåtriktat. Vi driver en kostnadseffektiv organisation som kan ge dig mycket för pengarna.

Sammanslagning och nya lokaler

Från och med 1 september 2017 verkar vi under namnet Norra Vall Advokater och sitter i nya fräscha lokaler på Gråbrödersgatan 2 på Gamla Väster i Malmö. Härifrån kan vi blicka ut över ett modernt Malmö som växer upp och utvecklas hela tiden.

Historik

Norra Vall Advokater bildades genom att advokatbyråerna Persson & Partners och Ranstam & Partners gick ihop. Båda byråerna har genomgått generationsskiften och vi bygger nu något nytt för framtiden.